Sov hos oss

Sov hos oss

Finn roen på
Klostergården

Hos oss sover du i lyse, trivelige rom med god plass. Vi har tre ulike boenheter: i kafeen, kårhuset og i Ståle-huset. I Ståle-huset har vi TV-stue og felles oppholdsrom.

Med cirka 30 sengeplasser og 20 ekstrasenger er det god plass til både store og små familier og selskap.

I overnattingen inngår deilig gårdsfrokost, sengetøy og håndklær.

Dyr er tillat mot et ekstra gebyr på kr. 100,- per natt.

PRISER 2022:

Dobbeltrom for to personer: 1100,- per døgn.                    Enkeltrom: 850,- per døgn.                                                            Rom for tre personer:  1350,- per døgn.                                  Rom for fire personer: 1600,- per døgn.

Kontakt oss nå og book direkte!

Vi har tre ulike boenheter: i kafeen satt opp på begynnelsen av 1800-tallet, kårhuset fra 1956 og «Ståle-huset» fra 2005.

Hos oss sover du godt i gode senger og våkner opp i fantastiske omgivelser med følelses av ro.

Det er felles bad i alle tre overnattingshusene. I «Ståle-huset» er det felles stue med Tv-stue og langbord.

Restaurant   11.00 – 18.00

Gårdsbutikk  11.00 – 16.00

Vi vil gjerne høre fra deg!