Bryggeriet
Klostergården Håndbryggeri der odelsgutten Jørn er bryggerisjef, ble startet som en utvidelse av mat- og ølserveringen i Klostergården med ønske om å brygge godt og spennende øl som både står til de ulike rettene som serveres og som også kan nytes alene.
Ølsmaking og flerretters ølmiddag med utvalgte kombinasjoner er et populært tilbud for grupper og bedrifter.
Jørn har et ønske om å holde det håndverksmessige aspektet ved bryggeprosessen i hevd ved blant annet ved å tørke maltet i eget såinnhus.
Samarbeidet med Bonsak gårdsmalteri gjør Klostergården til et av de første mikrobryggeriene i Norge som bruker bare norskdyrket korn i øl- og whiskeyproduksjonen.
Vår «Alstadberger» ble i 2014 tildelt det første Spesialitet-merket til et norsk øl. For å få dette merket må ølet inneholde norskprodusert malt og humle.
Åpningstider
11.00 – 18.00
Gårdsbutikk - Hver dag
11.00 – 16.00
Vi vil gjerne høre fra deg!