Håndbryggeri

Klostergården Håndbryggeri holder til ved de gamle klosterruinene på Tautra i Trøndelag, der de tilbyr overnatting og selger en rekke av gårdens produkter, inkludert øl.

Bryggeriet ble startet som en utvidelse av mat- og ølserveringen i Klostergården med ønske om å brygge godt og spennende øl som både står til de ulike rettene som serveres, og også kan nytes alene. I tillegg til et basissortement, brygger de ulike sesongbaserte øl.

Deres «Alstadberger» ble i 2014 tildelt det første Spesialitet-merket til et norsk øl. For å få dette merket må ølet inneholde norskprodusert malt og humle.

Klikk her for flere videoer

Brewery

Klostergården Håndbryggeri, with Jørn as brewmaster, started in 2008 with a wish to start a commercial small-scale brewery and as an extension of the food and beer serving in Klostergården. Good and exciting beers from the brewery are both suitable for the various dishes served in the restaurant and can also be enjoyed alone. Our “Alstadberger" was awarded the first Specialty brand for a Norwegian beer in 2014. To get this distinction, the beer must contain Norwegian-produced malt and hops.
Beer tasting and dinner with selected combinations of beer and food are a popular offer for groups at Klostergården and we can give different menu suggestions.